2015년 8월 3일 월요일

Як отримати більше розваг використовуючи SNS – cтворення GIF анімації за допомогою GOM Media Player

Як отримати більше розваг використовуючи SNS cтворення GIF анімації за допомогою GOM Media Player

Зазирнувши на свою сторінку у фейсбуці або ж відвідавши записи у твіттері своїх друзів, іноді можна натрапити на завантажені там цікаві GIFнімації. Знайшовши їх там, ви зберігаєте їх на своєму мобільному телефоні або ж ділитеся ними з друзями заради того, щоб разом отримати більше задоволення від розваги.

Хто може створити ці цікаві GIF-анімації?

Якщо ви хочете створити GIF-анімації, наприклад, вашого милого кота або відео кліпу з веселого проведення часу з друзями на вечірці минулої п'ятниці і згодом виставити його на фейсбуці, то що для цього потрібно?

Якщо ви використаєте функцію «GIF Анімація» в GOM Player (http://player.gomlab.com), ви можете це легко зробити лише за 3 хвилини.

Якщо ви слідуватимете вказівкам, показаним нижче, ви зауважите збільшення числа «лайків» на сторінці вашого фейсбука.

GOM Media Player Download : http://player.gomlab.com

1. Cпершу, після запуску відео кліпу, з якого ви хочете зробити GIF-анімацію з GOM Media Player, відкрийте «Швидке схоплення екрану» (клавіші швидкого доступу: Ctrl+G).





2. Змініть формат зображення в «GIF Анімація».



3. Показник Виходу Меню в основному встановлений на позначціОригінальна резолюція”. Тим не менш, якщо відео кліп є надто великим за розміром, таким як Full HD, може зявитися проблема щодо місткості в утворенні GIF-анімації. Тому рекомендується зробити зміни в налаштуванні кліпу на пропорції відео / резолюція відтворення(пропорціональність і розмір у даний час відтворюваного файлу в GOM Media Player зберігаються такими, якими є насправді).



4. Врешті, щодо налаштування граничного розміру, цей розмір доступний у межах мінімум від 1 МБ до максимум 200 МБ. Тому, рекомендується спочатку перевірити граничну місткість диску, на який ви бажаєте завантажити даний кліп.



5. Налаштування буде завершеним у випадку натискання кнопкиЗакрити” після завершення всіх налаштувань. Тепер перейдімо до створення GIF-анімації!



6. Після повторного відтворення відео кліпу через GOM Media Player відкрийте вікно «Швидке схоплення екрану» (клавіші швидкого доступу: Ctrl+G), натисніть кнопку Почати GIF Анімацію на відрізку, який ви хочете зробити як GIF анімований і натисніть знову, щоб завершити процес. Тепер ви можете перевірити час тривання і розмір GIF у вікні «Швидке схоплення екрану».



7. Завершена GIF-анімація автоматично збережеться в заданій папці.




Отож, перевірмо завершену GIF-анімацію!

Як на вашу думку? Це дуже просто і легко, хіба не так? Нумо, спробуймо вже зараз!


Джерело: www.GOMLab.com

댓글 없음:

댓글 쓰기